Bästa boken i juni var…

Svårt att säga! Antingen Dying Fall av Elly Griffiths eller De skandalösa av Simona Ahrnstedt. Eller varför inte båda?!

dying fall

9781352_De_SkandlosCMYK_9273

I juni läste jag ganska varierat men kanske något färre böcker än jag skulle velat:

Little Bee av Chris Cleave (roman, bokcirkelbok)

De skandalösa av Simona Ahrnstedt (romance, recensionsexemplar)

Och bergen svarade av Khaled Hosseini (roman, recensionsexemplar)

Dying Fall av Elly Griffiths (deckare)

Statsrådet och döden av Bo Balderson (boktolva-bok)

Little Bee var bra när jag läste den, men den försvann faktiskt ur läsminnet ganska snabbt. Och bergen svarade tog mest tid, jag tyckte visserligen den var helt ok, men alldeles för splittrat berättande för min smak. Första boken om statsrådet var också sådär, faktiskt. Men jag är glad att jag satte upp den på boktolvan och fick den läst, jag har länge varit nyfiken på Balderson! Nu känner jag mig lättad och glad över att ha läst ut den, så att jag får sätta tänderna i något nytt!

Jag tror minsann det blir Someday, Someday, Maybe av Lauren Graham.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s