Jag vill bli hänförd, begeistrad, uppslukad!

Det var ett tag sedan jag blev helt uppslukad av en bok. Sträckläste visserligen Kristina Ohlssons senaste men det är ju inte så att jag vill vara i den boken. Vissa böcker vill man ju flytta in i, man vill åka till den tiden, platsen, vara i boken.

Läsningen av Death comes to Pemberley går väl framåt, men den är inte jättespännande (än). Började så smått med Essie Fox Sömngångaren, har läst några sidor bara så jag vet inte hur den artar sig. Om inte den ”funkar” får det bli Nicole Krauss Kärlekens historia.

Ja ni vet, det är läsglädjen, läsmåstet, bokdrogen jag vill åt. Tips är välkomna (om ni inte tror att min befintliga plan kommer funka)!

Annons

2 reaktioner till “Jag vill bli hänförd, begeistrad, uppslukad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s