Utlottning av livsstilsförändring!

Eller åtminstone utlottning av en bok om livsstilsförändring!

hjärnspöken

Det handlar om boken Hur jag besegrade mina hjärnspöken – från 2xl till stl 38 – för sista gången, av Jenny Lindström, som bloggar väldigt läsvärt om livsstilsförändring, träning och hälsa på 2xlblog.

I dagarna, närmare bestämt den 9 augusti, börjar nämligen resan. Läs min recension här.

I korta drag: Jenny hade fått nog och ville gå ned i vikt och förändra sitt destruktiva ärbeteende en gång för alla och klev in på Itrim. Hon blev rekommenderad att använda en metod med enbart barer och drycker de första veckorna och för att hämta styrka och försäkra sig mot misslyckande startade hon en privat blogg som endast familjen och ett fåtal andra utvalda kunde läsa. Det är den bloggen som har blivit bok!

Ett år efter resans början och efter flera månader som viktstabil så startade hon en publik blogg, alltså 2xlblog. En sommardag i augusti förra året när jag själv satt och sökte efter diverse bloggar så hittade jag hennes och blev den första att kommentera på den!

Jag läser den varje dag med stor behållning och har även hämtat en hel del motivation från boken Hjärnspöken. Det är en bok i dagboks/bloggformat med personliga reflektioner om allt från livsstilsförändring, kläder, omvärldens reaktioner och inte minst om motivation.

Om du har planer på att gå ned i vikt eller genomföra någon annan typ av livsstilsförändring så är detta boken för dig.

Och nu kan du vinna den!

Svara på frågan: Vad är ditt bästa tips för att skapa och behålla motivation att hålla fast vid en förändring?

Det kan vara vilken förändring som helst, den behöver inte vara viktrelaterad. Du kanske håller på att sluta röka/snusa, sluta äta godis, börja träna, börja äta mera frukt och grönt, börja springa eller kanske försöker du säga nej lite oftare. Vad är det som motiverar dig att fortsätta när det känns tungt? Är det din uthållighet, dina nya kläder, dina gamla kläder eller något annat – kanske din tandstatus?

Lämna ditt svar i kommentarer till detta inlägg, eller om det blir för personligt för att vara publikt i ett mail till mig. Min adress finns på sidan Om Books ABC.

Tipsa gärna om tävlingen på din egen blogg om du har någon, och gilla gärna Books ABC och 2xlblog på Facebook om du har, så är chansen att vinna ännu större.

Bland svaren dras en vinnare den 12 augusti. Boken kan skickas både inom Sverige och till de andra nordiska länderna!

Orkar du inte vänta till den 12 augusti eller vågar du inte chansa på att vinna? Beställ boken direkt av Jenny genom att maila: Jenny@2xlblog.com

Annons

7 reaktioner till “Utlottning av livsstilsförändring!

  1. Jag tror på att prata med andra om vinsterna av förändringen, när man säger saker högt har de en tendens att blir mer sanna och mer på riktigt.
    Också att se skillnader, skriva hur man mår i dagsläget och sedan skriva med jämna mellanrum och se tillbaka; hur mycket bättre mår jag?
    Det skulle nog vara mina tips 🙂

  2. Hej!

    Mitt bästa tips vid vilken förändring som helst är att öva på att vara snäll mot sig själv. (Göra saker man tycker om varje dag, ha tålamod med sig själv när det går snett o.s.v.) Det hjälper mig att både komma igång, inte ge upp och att fortsätta, för sakta men säkert lär jag mig tycka om mig själv, och när jag tycker om mig själv vill jag ju ta hand om mig på bästa sätt. Men det är svårt att lära om, så det måste övas på. 🙂
    Tyvärr har jag ingen blogg och inte facebook heller, men jag chansar på att vara med ändå. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s