Bokbloggsjerka: Vad läser du just nu?

I veckans jerka undrar Annika kort och gott: Vad läser du just nu?

Jag har två böcker på gång: Kvinnan i rummet av Jussi Adler-Olsen, och Kampen om Järntronen av George R.R. Martin (verkligen en kamp för mig).

Kvinnan i rummet är helt ok, börjar bli riktigt spännande, men motsvarar inte riktigt mina förväntningar. Jag har de tre första Avdelning Q-böckerna hemma men tvåan och trean går nog anstå lite.

Missa för allt i världen inte utlottningen av boken om livsstilsförändring, den tar sin början just idag den 9 augusti! Hur jag besegrade mina hjärnspöken heter den och är skriven av Jenny som driver 2xlblog. Gå in och ta en titt!

Trevlig helg!

Annons

23 reaktioner till “Bokbloggsjerka: Vad läser du just nu?

  1. Jag tycker du är modig som ger dig på Kampen om järntronen, de där böckerna vågar jag inte ge mig på. Böckerna om Avdelning Q är jag på bok 4 och jag verkligen gillar karaktärerna däremot gillar man själva kriminalstoryn lite olika i de olika böckerna.

  2. Kampen om järntronen är tydligen något som flera läser nu. Jag har ingen tanke på att ge mig på den, inte just nu i alla fall.

  3. Kvinnan i rummet har jag hemma och borde läsa den snarast för att jag tror att det verkar vara en bok för mig. Kampen om järntronen har jag också oläst hemma.. Jag råkade börja se serien istället 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s