Bästa boken i april var…

April var en ganska segdragen läsmånad, men hyfsat varierad ändå.

Jag började med en bok från min Boktolva: Khaled Hosseinis Flyga drake och följde upp med en novell av Chimamanda Ngozi Adichie: Det där som nästan kväver dig. Sedan blev det fackbok: Katrine Kielos Det enda könet.

Sen (kontrasternas kontraster) var det dags för lite romance. Norstedts var snälla nog att skicka mig ett recensionsexemplar av Sylvia Days För dig blottad. Sedan var jag lycklig nog att få ytterligare recensionsexemplar från Piratförlaget, nämligen Kristina Ohlssons Davidsstjärnor som jag sett fram emot i åtminstone ett halvår.

Till sist var det dags för Jenny Lindströms Hur jag besegrade mina hjärnspöken som jag också sett mycket fram emot!

Jag höll på med Tell the Wolves I’m Home av Carol Rifka Brunt i två-tre veckor innan jag läste ut den igår. Det lossnade inte förrän vid två tredjedelar av boken. Kanske för att katten hade shanghaiat den?!

20130501-101632.jpg

Bäst i april var hur som helst Davidsstjärnor. Det sämsta med att läsa en bok i en serie precis när den kommer ut är att väntan på nästa blir så lång…

Annons

En reaktion till “Bästa boken i april var…

  1. Jag tyckte också väldigt bra om Davidsstjärnor! Men som tur var så var det ju ingen direkt cliffhanger, då brukar väntan bli extra lång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s