Bokbloggsjerka 22-25 mars: hyllad bok jag inte gillade

Annika är tillbaka efter datorstrul och så även jerkan!

Hurra, nu kan det bli helg på riktigt igen!

Nu frågar hon efter en hyllad bok som vi inte gillade. Jag brukar nog gilla det mesta, har nog rätt vanlig och okomlicerad smak (men det kanske man inte ska erkänna?!). Men givetvis klickar min smak inte alltid med den allmänna opinionen. Ofta blir jag lite skeptisk till böcker som hyllas unisont; det tog ett tag innan jag läste En man som heter Ove, till exempel (men älskade sen), Harry Potter var jag också skeptisk till ett tag men gillade mycket.

Femtio nyanser-trilogin har ju både hissats och dissats, men den gillade jag inget vidare, jag utvecklar det här.

Inte heller Sommaren utan män gick hem hos mig. Vet inte om den har blivit så himla hyllad, i och för sig.

Annons

17 reaktioner till “Bokbloggsjerka 22-25 mars: hyllad bok jag inte gillade

  1. Märkte nu att man inte ska läsa inlägg för snabbt. ”VA!? Hur kan hon inte gilla Ove?” Men sedan läste jag ju att du faktiskt gjorde det, så du är förlåten 😉
    Femtio nyanser gillade jag inte heller, förstår fortfarande inte hur det kunde bli en sådan hype kring den.

  2. Jag blir också skeptisk! Underligt eller hur 😉
    Jag blev också besviken på Sommaren utan män. Jag trodde hon skulle passa mig som hand i handske när jag läst om boken på bloggar, men den var bara sådär.

  3. Om en bok blir jättehyllad så sätter man ju förväntningarna skyhögt och då kan det lätt bli så att man blir aningen besviken när inte buken når upp till förväntningarna.

  4. Man har den där nyfikna katten i sig som tänker ”men vad ÄR det som alla gillar med den här?” och så ska man läsa. Fast ännu har jag inte läst ”Femtio nyanser..”. Twilight läste jag däremot, detta år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s