Hur har din dag varit? eller Hur hittar ni hit?

Jag har inte bloggat så länge, och på min korta tid har jag haft två bloggar, så jag har inte samlat på mig så många galna sökmotortermer som Bokdivisionen och Marcusbiblioteket har gjort.

Några har hittat till mig genom att söka på Djävulslust, som jag recenserade för ett tag sedan. Jag har hört att den ska arbetas om lite, så det vore nog kul att recensera den igen. Andra har knappat in ”på andra sidan Venus” och antagligen kommit till det här inlägget. Andra har sökt på ”hur har din dag varit” och kommit till mig, men jag vet inte riktigt till vilket inlägg! De som sökt på ”ö.c” vet jag heller inte vad de kommit till. Någon har sökt på ”brillor” och någon på ”vad läser leif gw”.

Till min gamla blogg hittade många genom att söka på Marian Keyes och Hemligheten på Mercy Close, men även fast jag skrivit om den igen som Books ABC har inte lika många hittat mig via den termen. Till gamla bloggen hittade man även genom att söka på ”Pia Hagmar Du och jag och vi” i olika varianter och då kom man nog till den här recensionen. Sedan sökte många på Mina Fräknar och De blå damerna men även på ”internatskoleflicka” ”har något visst” ”hur ser löss ut” (då kom de nog hit), ”lästips pocket kina” och ”hur slutar downton abbey” (usch, inget bra, hoppas på en sorgefri säsong 4). Roligaste termen är nog ”godnatt mister tom psykoanalys” och ”måste man boka bord i new york” – om bordsbokning vet jag inte mycket men en del vet jag om New York, och jag gjorde en lite guide när en kompis skulle åka dit.

Lika roligt som sökmotortermer är landinformation. Jag har haft besök från Kroatien, Hong Kong, Nederländerna, Österrike, Tanzania, Frankrike, Turkiet, Norge, Danmark, Argentina, Grekland, Storbrittannien, Jungfruöarna, Spanien, Portugal, Brasilien, Luxemburg, Italien, Åland, Filippinerna, Tyskland, Ryssland Finland, USA men den vanligaste besökaren kommer såklart från Sverige.

Annons

4 reaktioner till “Hur har din dag varit? eller Hur hittar ni hit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s