Läsutmaning 2013 – Författarfemma

Även om jag som sagt inte är så mycket för att styra min läsning så känns Författarfemman som en ganska lätt utmaning att anta. Det är Malin som är upphovsperson till Författarfemman och tanken är att den ska innehålla tio favoritförfattare man vill läsa mera av under året. Några vet jag kommer med nytt, några har relativt nyligen gett ut nytt, några är hyllvärmare, några är nyupptäckta favoriter och några är gamla favoriter jag vill återupptäcka. Men omläsning räknas inte!

Fem av dessa vill jag läsa (ännu) mer av 2013 utan inbördes ordning:

1. Peter Robinson

2. J.K. Rowling

3. Sophie Kinsella

4. Kristina Ohlsson

5. Johanna Nilsson

6. Elly Griffiths

7. Jill Mansell

8. Louise Boije af Gennäs

9. Carin Gerhardsen

10. Åsa Nilsonne

Annons

6 reaktioner till “Läsutmaning 2013 – Författarfemma

  1. Både Griffith och Gennäs skulle jag också kunnat ha med. De är bra!

    Kinsella har jag nog bara läst en bok av, om jag minns rätt. Jag är sugen på hennes Nya kontakter.

    Jill Mansell har jag aldrig ens hört talas om. En snabb googling visar att det verkar vara en författare jag skulle gilla. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s