Från A till Ö: I som i Kajsa Ingemarsson

I denna kategori tänkte jag presentera författare från A till Ö, med syftning på efternamnet. Hoppeligen har jag alfabetet täckt med böcker!

Små citroner gula heter boken om Agnes, som går in i någon typ av livskris. Hon tror att hon har koll på läget och att hon vet vad hon har, men bit för bit går förlorad och hon måste hitta sig själv på nytt.

Jag minns inte riktigt vad jag tyckte om den här boken, men då jag åtminstone minns att jag läste ut den måste jag tyckt att den var ganska bra. Och jag har för mig att namnet på boken, Små citroner gula, kommer sig av namnet på krogen som Agnes startar.

Kajsa Ingemarsson har också skrivit Inte enklare än så, och På det fjärde ska det ske, men dem har jag inte läst. Inte enklare än så står visserligen i hyllan och den ser läst ut, men jag tror jag har köpt den i någon begagnat-låda.

Jag är inte helt övertygad om att Kajsa Ingemarssons författarskap är något för mig, men jag borde väl läsa åtminstone en till av hennes böcker innan jag ger upp.

Vad tycker du om Kajsa Ingemarsson? Har du någon annan författare på I att dela med dig av?

Annons

2 reaktioner till “Från A till Ö: I som i Kajsa Ingemarsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s