Salvadoreña, hurra!

Idag landade min vinst från adventskalendern hos Nilmas Bokhylla!

salvadorena

Salvadoreña var vinsten från lucka 17 och man skulle helt enkelt motivera varför man skulle vinna. Min (uppenbarligen framgångsrika) motivering löd så här:

Jag vill vinna denna bok för den verkar bra, och jag är sugen på att läsa något som (åtminstone delvis) utspelar sig i Sydamerika 🙂 jag vill jobba på att ta mig utanför Sverige, brittiska öarna och USA i mitt läsande!

Det är precis det som är min läs-förbättring inför 2013, och återspeglas i min Boktolva 2013.

Jag känner inte till mycket alls om Cecilia Samartin, men jag hade läst hos Malin att hon skulle vara bra. Sedan tror jag inte Malin gillar just Salvadoreña bäst av Samartins böcker. Ser fram emot att läsa denna, det är några andra böcker före, bara…

Annons

6 reaktioner till “Salvadoreña, hurra!

  1. Jag har ju Señor Peregrino i min bokhylla. Jag är rädd att Samartin är kanske lite trist eller långrandig. Vi kanske kan läsa samtidigt och diskutera saken senare? 🙂 (hos ig sitter tecknet på knappen med ^¨~!

    1. Hm, får väl se hur hon är! Långrandiga böcker brukar jag nog inte läsa ut, finns ju massor av bra böcker i världen så varför ska man ödsla tid på dåliga?
      Hm, min ¨^-knapp innehåller bara just de två. Är ganska ny (nygammal) på Mac så jag kanske hittar ninjan snart… 🙂

  2. Det är inte hennes bästa bok, men början är riktigt bra – det som handlar om El Salvador. Hennes andra böcker är fantastiska – spännande, lärorika och gripande.

    Jag tror att du ska trycka på alt+ samtidigt som du trycker på n för att få ñ. Jag har inte mac men googlade det, undervisar ju i spanska så det kan vara bra för mig att veta hur man gör på macen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s