Bästa läsupplevelsen i år – #fiktivnovember 1

Äntligen någon som förstår att blinga november lite, som ju faktiskt måste vara årets tråkigaste månad. Det är mörkt, blött och halvkallt, i alla fall just nu, innan snön kommer och har vett att ligga kvar.

Med anledning av det (att november är tråkig alltså), och av att Fiktiviteter firar fyra år, är det nu  inte bara november, utan #fiktivnovember. Som vi har längtat! Den första frågan som ska besvaras i #fiktivnovember-temat är:

Berätta om din bästa läsupplevelse i år!

Juli var en väldigt trevlig läsmånad. Det var sommar, varmt, jag var ledig halva månaden, och jag lyckades hålla mig till ett lästema! Temat var lite hastigt påkommet med anledning av dem amerikanska nationaldagen: amerikanska författare.

Som alltid har jag svårt att välja en som var bäst, men att ligga på en klippa ute i havsbandet med kaffekorg  och make och läsa Rona Jaffes Det bästa av allt, klättrar nog upp på toppen. Sedan var det inte så illa att ligga på balkongen och läsa Lauren Grahams Someday, Someday, Maybe heller.

De där soliga små guldkornen är verkligen räddningen nu i tråk-och-blöt-november!

Annons

3 reaktioner till “Bästa läsupplevelsen i år – #fiktivnovember 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s