#fiktivnovember4 – Bortom november

Snart är november slut! Äntligen! Men #fiktivnovember har faktiskt förgyllt tillvaron lite. Hela november har vi firat att fina Fiktiviteter fyllt fyra år genom att svara på lite olika frågor. Mina bidrag finns här (bästa läsupplevelsen), här (bästa icke-bokliga fiktiviteten) och här (årets bästa dag).

Sista frågan lyder: Berätta om något du ser fram emot bortom november!

Så gärna. Förutom våren och ljuset ser jag fram emot min julledighet. Julen ligger ju bra till för oss niotillfem, måndagtillfredag-jobbare i år. Genom att ta ledigt tre dagar blir får jag en och en halv vecka semester. Wunderbar. Vi har ännu inte bestämt om vi bara ska vara hemma (ser härliga ridturer i snön framför mig) eller om vi ska åka bort. Kanske blir det någon stadsweekend över nyår, eller kanske en solig sista minuten-resa? Hur som helst ska det bli skönt att få lite långledigt. Och sedan vänder det och blir ljusare igen. Puh.

Annons

En reaktion till “#fiktivnovember4 – Bortom november

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s