Årets bästa dag – #fiktivnovember3

Fina Fiktiviteter (som förresten är nominerad till årets bokblogg, rösta här) firar sin fyraårsdag hela november. Fyra #fiktivnovember-frågor ställs och och om man är med och svarar på alla kan man vinna ett pris! Precis vad som behövs i november, eller hur!

Fråga 3 är: Berätta om årets bästa dag!

Oj, vad svårt! Det här året har haft ganska många bra dagar. En av dem var läsupplevelse-dagen som jag berättade om i fråga 1 (alltså kaffekorg, skärgård, läsa bra bok på solvarm klippa).

En annan bra dag var när jag åkte och hämtade min häst!

Det var den 28 januari, en måndagskväll har jag för mig. Det var snöigt och vintrigt men inte alltför kallt och en kompis med hästtransport följde med och körde. Jag köpte hästen för en symbolisk summa (hon skulle gått till slakt annars, för tidigare ägaren kunde/ville inte/hade inte råd att ha henne kvar) och fick bara själva hästen, ingen utrustning, inte ens grimman som annars är kutym att den följer med.

Men det gjorde inget, grimman var grisskär med glitter på. Täcket hon hade var ganska trasigt och tunt. Hon hade absolut inte lidit av det men det kändes fint att hänga på henne ett varmfodrat rent och bjärt turkost täcke istället och en lila grimma. Hon gick snällt in i transporten och sedan har allt bara funkat! Typ.

20131118-062326.jpg

Bilden visar en dag i början av juni tror jag. Det var en väldigt fin hästsommar i år förresten. Många mysiga stunder i sommarhagen och på ridturer.

Annons

2 reaktioner till “Årets bästa dag – #fiktivnovember3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s