30 Days of Books – Dag 8, överskattad bok

Körkarlen av Selma Lagerlöf trodde jag skulle vara mycket bättre än vad den var. Inte minst med tanke på att filmatiseringen av den tydligen ses som den bästa svenska filmen någonsin (eller vad det var…).

Åh, jag tyckte bara den var långtråkig, ointressant och seg. Men jag läste ut den! På ren och skär envishet.

Anna Gavaldas Tillsammans är man mindre ensam läste jag i någon bokklubb för några år sedan. Den var ju ganska hajpad (och jag vet att många älskar den fullkomligt) men jag tyckte den bara var seg och tråkig och meningslös. Så den läste jag inte ut.

Annons

En reaktion till “30 Days of Books – Dag 8, överskattad bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s