Bästa boken i januari var…

Inte en utan tre. Som vanligt kan jag inte välja. Jag betygssätter ju inte böcker, men någon känsla har jag ju för vad jag tycker om dem.

Januaris bästa böcker var:

A field of darkness av Cornelia Read, recension.

Lila Hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie, recension.

Torka aldrig tårar utan handskar 2. Sjukdomen av Jonas Gardell, recension.

a field of darknesssjukdomenlila hibiskus

Utan inbördes ordning…

Dessa var de första böckerna  jag läste av Cornelia Read och Chimamanda Ngozi Adichie och jag tycker att jag har ”upptäckt” två riktigt bra författare! Av Jonas Gardell har jag tidigare bara läst Kärleken, som jag tyckte var en av de bästa böckerna 2012!

Totalt läste jag 15 böcker i januari, inklusive en ej avslutad (Femtio nyanser) och en novell. Det är ovanligt mycket för att vara mig, men det var ju bara för att jag var på semester och klämde en bok om dagen då. Februari lär inte bli lika bokrik!

Totalt anskaffade jag (köpte, fick, vann) 22 böcker under januari. Jag läste fyra av dessa.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s