Klassikerläsning: Körkarlen

Det går lite segt med Körkarlen av Selma Lagerlöf faktiskt! Jag har kommit halvvägs ungefär och jag vet att jag varit en ofokuserad läsare denna vecka – har mest haft den nya familjemedlemmen hästen i huvudet. Jag har tittat på raderna men inte tagit in vad där stått. Så får jag gå tillbaka någon sida och börja om. Där någonstans har jag somnat.

Nu är frågan – ska jag pausa och ta upp något annat? Något lättsammare? Eller ska jag tröska vidare med Körkarlen och riskera att jag tröttnar helt?

Det kan bli en novell till av Nam Le. Eller så blir det en novell av Peter Robinson.  Eller…

Livets riktigt svåra val, alltså…

Annons

2 reaktioner till “Klassikerläsning: Körkarlen

  1. Jag har somnat så fort på kvällarna att jag inte brytt mig om att läsa något annat. Jag öppnar Körkarlen och sussar sött efter en sida ungefär. I helgen SKA jag läsa ut den. Och rida min första tur på Nikki som hennes alldeles egen människa 🙂 Ska bli så kul! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s