Cornelia Read – Invisible Boy

Tredje boken om Madeline Dare och kanske den bästa!

invisible boy

Maddie och maken Dean har flyttat till Manhattan och delar lägenhet med Maddies syster och kompis. Maddie är varken journalist (som i första boken) eller lärare (som i andra boken), nu jobbar hon som telefonförsäljare på ett förlag (typ). På en fest träffar hon en Cate, som hon är släkt med på långt håll. Cate jobbar med att restaurera en kyrkogård, där de båda har släkt som ligger.

När Maddie röjer sly där på kyrkogården hittar hon ett skelett, som inte är begravt utan ligger ovanpå jorden. Det visar sig vara en pojke som blivit bragd om livet. Som vanligt blir Maddie involverad i utredningen och det håller på att kosta henne livet. På det privata planet händer det också grejer. Hon får reda på lite familjehemligheter, och så är det lite trassligt med Dean.

Åh, jag gillar verkligen Maddie! Den här ändlösa stormen av ord, det kritiska men samtidigt ömsinta… Ett smakprov på Maddies vokabulär finns här.

Köp boken på Adlibris, Bokus eller CDON till exempel. Läs mer om Cornelia Read och Madeline Dare-böckerna hos Dark Places.

Annons

2 reaktioner till “Cornelia Read – Invisible Boy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s