Malin Persson Giolito – Bortom varje rimligt tvivel

Spännande och väldigt aktuell!

bortom-varje-rimligt-tvivel

Advokat Sophia Weber tar sig an att ansöka om resning för den morddömde och incestmisstänkte Stig Ahlin, Professor Död i medierna även kallad. I stort sett alla var övertygade om att han mördade femtonåriga Katrine Björk 1998 och nu har han suttit fängslad för det brottet i tretton år.

Hon tvekar länge innan hon åtar sig uppdraget. Hon (och alla andra) var övertygad om att han var skyldig till mordet, men när hon börjar läsa förundersökningen blir hon tveksam till om den verkligen utfördes korrekt. Var man så angelägen att få fast mördaren att man förbisåg något?

Den här boken sträckläste jag. Den var både spännande, engagerande och kändes aktuell. Det första kapitlet är riktigt obehagligt och otäckt och jag är glad att boken inte fortsatte på samma sätt. Läs och du kommer att förstå…

Läs även vad Hyllan, Enligt O, Johanna Mo på SvD och En bok om dagen tycker. En smakebit från boken finns här.

Finns bland annat på Adlibris och Bokus.

Bortom varje rimligt tvivel, 453 sidor (pocket), Piratförlaget 2012, Pocketförlaget 2013

Annons

4 reaktioner till “Malin Persson Giolito – Bortom varje rimligt tvivel

  1. Jag har kikat lite på hennes böcker tidigare, men aldrig kommit mig för att läsa. Sedan fick jag veta vem hennes far är och då ska jag ju erkänna att jag blev väldigt, väldigt nyfiken. Jag skäms lite för det, men sådan är nu sanningen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s