Bästa boken i september var…

Det blev inte så mycket (ut)läst i september månad. Jag har hållt på med parallell-läsning, vilket inte varit helt lyckat.

Jag hade som målsättning att läsa ut både Henrietta Lacks och Den vidunderliga kärlekens historia under september men det har inte blivit så. Det har kommit lite annat emellan, typ Lex bok och The Red Road…

De jag har läst ut är:

Åsa Larsson – Svart stig

svart stig

Åsa Larsson – Till dess din vrede upphör

till dess din vrede

Martina Haag – Heja, Heja!

heja heja

Sara Kadefors – Lex bok

lex-bok

Denise Mina – The Red Road

20130924-213206.jpg

Bäst? Svårt, men det är nog Till dess din vrede upphör som tar hem priset denna månad. Hela augusti och nästan hela september har jag läst på svenska, det har bara varit The Red Road som har varit på engelska. Jag får väl jobba lite på det!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s