Five Days är ingen cancerbok

När jag gav en smakebit från Five Days av Douglas Kennedy var det lätt att tro att det var en bok om cancer. Lotten blev lite skeptisk mot boken av det skälet.

five days

Men jag gläds åt att det inte är någon cancerbok, det är bara det att huvudpersonen, Laura, arbetar på sjukhus och är teknolog/operatör av en stor scanner, så hon är ofta den som först upptäcker cancer hos en patient.

Det är egentligen en bok om kärlek och livsval. När man är mitt i livet och börjar misstänka att man gjort fel val eller lever livet på fel sätt, vad gör man då?

Jag är någonstans i mitten av den här boken och gillar den verkligen. Jag får den där rese-känslan jag får av riktigt bra böcker; jag vill resa dit den utspelar sig. Så nu funderar jag på vem jag ska övertala att hänga med mig till Maine och Boston…

Annons

3 reaktioner till “Five Days är ingen cancerbok

    1. Det är lite om hennes arbete i början som kanske är jobbigt att läsa om i och för sig, men inget som tillhör själva handlingen eller karaktären. Men jag återkommer med en fullständig rapport sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s