Dagens projekt

Idag ska jag minsann läsa ut Franny och Zooey av JD Salinger. Banne mig. Det är en ganska kort bok, knappt 200 sidor men den är riktigt seg.

Pladder, pladder, pladder. Normalt sett hade jag nog gett upp redan, men jag är nyfiken på bad som är den stora grejen med den här boken! Varför är den en amerikansk klassiker (jag tror den är det)? Varför döper folk sina barn efter Franny och Zooey (de gör det i filmer, teveserier och böcker åtminstone). Kommer den ta sig på de 60 sidor jag har kvar?

Först ska jag ut och rida en sväng, men sen har jag en läsdejt på balkongen!

Annons

En reaktion till “Dagens projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s