En smakebit på söndag – Nick & Norahs Infinite Playlist

Just nu läser jag egentligen Five Days av Douglas Kennedy, men eftersom jag redan bjudit på en smakebit från den tänkte jag idag bjuda på en smakebit från Nick & Norahs Infinite Playlist, som jag både påbörjade och avslutade igår.

Nick&Norah

Nick och Norah är båda i övre tonåren och träffas ute på en klubb på Manhattan. Nick ser sitt taskiga ex Tris, drabbas av lätt panik och ber Norah som står bredvid vara hans flickvän i fem minuter, så att exet inte ska tro att han är en loser. De kysser varandra på klubben och vi får sedan följa dem under natten, på berg och dalbanan som blir deras första dejt. Vartannat kapitel är skrivet av Nick och vartannat av Norah, och min smakebit kommer från Norahs första kapitel:

No matter how good he tastes, this five-minute girlfriend still needs a few seconds to come up for air. I separate my mouth from his, hoping to catch my breath and hoping to catch Tris walking away from from us without having noticed me at all.

WOW. I fell like in this riot of people, I have been kicked in the stomach, but by the giddy police. Forget about the need for oxygen. My mouth wants to go back to the place it just left.

För fler smakebitar, kika in hos Flukten fra virkeligheten!

Annons

10 reaktioner till “En smakebit på söndag – Nick & Norahs Infinite Playlist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s