Det är jag som är rookien!

Nu är jag på väg in till stan Stockholm och Stora Bloggdagen!

Känns jätteroligt att vara på väg till mitt första bloggevenemang! Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Det verkar vara många lajfstajl-bloggare, ni vet: inredning, kuddar, pyssel, småbarn… Ska bli kul att göra något annorlunda!

Det känns tryggt att veta att *Malin*ska dit, så jag hoppas vi hittar varann!

Innan hippan startar tänkte jag shoppa lite. 20% på Akademibokhandeln i helgen – och visst har jag ett par böcker att köpa?! Om inte annat så Världskrig Z av Max Brooks som vi ska läsa i lilla bokcirkeln nästa gång.

Häpp!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s