Bokbloggsjerka om att vilja resa

Vilket härligt ämne för en bokbloggsjerka! För mig är det ett tecken på en riktigt bra bok – att den får mig att vilja resa.

Sist ville jag resa till Jerusalem, när jag läste Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson. Och till Berlin när jag läste The Moment av Douglas Kennedy. När jag läser Elly Griffiths vill jag resa till Norfolk.

Amor Towles fick mig att vilja resa till New York när jag läste Rules of Civility. Det är i och för sig inte så svårt, för jag vill alltid resa dit.

Till sist: Denise Mina får mig alltid att vilja resa till Glasgow och promenera i Garnethill. Jag har inte recenserat Garnethill-trilogin egentligen, men läs den. Huvudsaker har skrivit lite om den här.

Annons

2 reaktioner till “Bokbloggsjerka om att vilja resa

  1. Davidsstjärnor är nog den enda av dom där böckerna jag känner till.
    Jag blev väldigt sugen på att åka till Irland när jag läste Nora Roberts Pärlor från månen, Havets safirer och Solens diamanter (triologi) och Det ödesdigra arvet. Hon får det att verka så mysigt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s