Stora bloggdagen!

Igår var jag på mitt första bloggevent, Stora Bloggdagen.

Det var Jannike på Bromans Bravader som arrangerade den. Jag vågar inte tänka på hur mycket tid och arbete hon lagt ned på detta. Tack, vilket hästjobb!

Jag är relativt ny som bloggare, och då detta var mitt första bloggevent visste jag inte vad jag skulle förvänta mig, eller vad som förväntades av mig. Inget alls förväntades av mig, så det var ju skönt… Jag skulle dock önska att jag var en bättre minglare – att mingla och nätverka är nog den stora poängen i sådana här sammanhang…

Dagen bjöd på tre föreläsare som alla var intressanta på sina sätt. Jag hade faktiskt inte följt någon av dem innan, och jag tänkte att det skulle vara intressant att se och höra dem i egen hög person innan jag tittade på deras bloggar.

Först ut var Malenami som nog gav mig mest. Intet ont om de andra, men Malena motsvarade nog mina (vaga) förväntningar mest. Hon pratade om bloggande i allmänhet och sin blogg i synnerhet, och sin historia. Intressant föreläsning med både hjärta och hjärna av en klok, smart, snygg tjej med näsa för affärer. Det finns tydligen en hästtjej bakom alla outfits också. What’s not to like?! Henne kommer jag följa framöver!

Sedan var det dags för inredningsbloggen Add Simplicity och jag fick lära mig en del om Feng Shui. Intressant! Inte bara ur intredningsperpektiv.

Till sist fick vi lyssna på Made by Mary som är en matblogg med många vackra bilder. Hon pratade inte så mycket om sin blogg utan mer om sin bakgrund, som är väldigt tänkvärd och intressant.

Och allra sist, så vann jag ett halsband! Jag är inte så mycket för texter och visdomsord på vare sig smycken, gardiner eller kläder, men detta gillar jag faktiskt:

20130504-230322.jpg

Annons

4 reaktioner till “Stora bloggdagen!

  1. Vad kul att få vara med om en sådan dag:)
    Har inte varit på något sådant tror jag är lite för blyg är inte så bra på att mingla:)
    Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s