Veckans bästa leveranser!

Här i slutet av veckan har min brevlåda börjat kännas smått magisk.
Först kom Davidsstjärnor, som jag blev väldigt glad över eftersom jag väldigt gärna ville läsa den och var osäker på om jag skulle få den. Den är så fint inbunden i klotband att jag bara vill ta med den överallt och klappa den… Tack Piratförlaget!

20130419-213046.jpg

Sen kom boken i vars process jag varit med på ett litet hörn. Så roligt att se slutresultatet! Den här boken utspelar sig under Jenny Lindströms första hjärnspöke-besegrande år. Det är inte bara en ”vanlig” viktminskningshistoria a la kvällspressen, Jenny har verkligen analyserat och besegrat både sina hjärnspöken och omgivningens förutfattade meningar under sin viktresa. Kika in hos Jenny och läs om det andra året också!

20130419-213308.jpg
Köp boken här, klicka på böcker och så finner du Hjärnspöken högst upp!

Annons

3 reaktioner till “Veckans bästa leveranser!

  1. Din gottegris! Den boken av Kristina Olsson vill jag också ha ju! Där har du nog spännande läsning som väntar dig, älskar Kristina Olsson! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s