Avdelningen obloggade böcker…

… växer ständigt.

avd obloggat

 

Den har vuxit så pass att jag inte riktigt vill ta tag i den, för det skulle ta sådan tid. Alternativet är att jag gör minirecensioner, pressar in allt i ett inlägg. Men någon stans där försvinner väl meningen med att ha en bokblogg… Får se hur framtiden blir för Books ABC!

Annons

8 reaktioner till “Avdelningen obloggade böcker…

  1. Såg att någon gjorde ”twitterrecensioner” på 140 tecken/bok. Kanske är det något? Kan förstå att blogglusten falnar när man tycker känna sig hopplöst långt efter, kanske kommer den tillbaka om du får undan din hög 🙂

  2. Jag tycker att minirecensioner låter bra, många gånger orkar/hinner jag inte läsa långa recensioner utan scrollar ner till slutet där drt förhoppningsvis framgår kort och gott vad personen tyckte.

  3. Att köra med minirecensioner emellanåt är helt ok tycker jag. Bättre med minirec än ingen rec alls. Korta inlägg är dessutom skönt att läsa ibland. Go for it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s