Donna Leon – Mord i natten (minirecension)

Ett nytt fall för kommissarie Guido Brunetti!

En avhoppad nunna söker upp Brunetti och lättar sitt hjärta; det har inträffat en rad dödsfall på sjukhemmet där hon jobbade, människor som inte varit så allvarligt sjuka har ändå dött och fastän man inte riktigt vet dödsorsaken utreds inte dödsfallen, utan tystas snarare ned.

Jag har läst någon eller några Brunetti-deckare tidigare och fick en hel hög av en kollega. Detta var den första jag läste av dem, men jag blev inte så jättesugen på att fortsätta, i alla fall inte just nu. Kanske i vinter?

Annons

En reaktion till “Donna Leon – Mord i natten (minirecension)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s