En smakebit på söndag – Sisterland

Jag gjorde en minirecension av Sisterland, trots att jag inte riktigt gillar att göra så. Känns lite hafsigt, men jag var faktiskt tvungen att hafsa mig igenom en hel hög av böcker eftersom jag låg så mycket efter i recenserandet. Recenserandet och bloggandet är ju i allra högsta grad frivilligt, så ”tvungen” är ju inte rätt ord, men ändå.

När jag läste Sisterland fastnade jag för en passage i början, som jag tänkte skulle passa bra som smakbit. Jag gillade den bitska Violet! Från tredje raden uppifrån ryter hon ifrån mot sin (i sitt egen tycke i stunden) daltande och tråkiga familjefokuserade syster Kate:

smakbit sisterland

 

Fler smakebitar finns hos Flukten fra virkeligheten!

Annons

12 reaktioner till “En smakebit på söndag – Sisterland

  1. Jeg må mange ganger gjøre en kort omtale av bøker jeg har lest, eller skrive om dem i samleinnlegg. Ellers hadde jeg ikke fått skrevet om mer enn halvparten av det jeg har lest 🙂 Ønsker deg en fin søndagskveld!

  2. Vilken härlig smakbit 🙂 Gillar Sittenfeldt så den här blir nog läst så småningom. Kan också bli stressad av oskrivna inlägg, så dumt att man lägger en massa förväntningar på sig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s