Bokbloggsjerka: Aldrig i min hylla

I veckans jerka frågar Annika vilka böcker som aldrig kommer att komma in i våra hyllor.

Jag är inte så värst kategorisk, men har svårt att tänka mig att några böcker av George R.R. Martin kommer att ta sig över tröskeln till mitt hem igen, än mindre leta sig ända in till min bokhylla. Heller inga som har blurbats av honom eller som jämförs med dem.

Kampen om Järntronen var helt enkelt inte min grej!

Annons

10 reaktioner till “Bokbloggsjerka: Aldrig i min hylla

  1. Men du provade i alla fall 🙂 Just böckerna om järntronen har jag inte börjat läsa än (gillar TV-serien dock), men en av hans andra böcker, Harmagedon rag (skriven i början av 80-talet) har jag läst och gillat 🙂

  2. Det varors och inga visor det:) jag gillar tv-serien men böckerna avskräcker verkligen. Men i hyllan står de eftersom sambon plöjer dem…

  3. Läste precis ut fjärde boken, och det tog lång tid! Nackdelen, men ändå lite utav charmen, är att Martin skriver om så många olika karaktärers perspektiv!

    Tv-serien är sjukt bra, och enklare att följa med i än i böckerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s