Tematrio: Önskeklappar

I veckans tematrio hos Lyran ska vi lista våra önskeklappar. Roligt!

temajulklapp

Jag gillar paket, har varit ganska snäll under året och fyller även år under denna vecka, så förhoppningsvis får jag något paket. Jag önskar mig:

1. En dagsljus/ljusterapilampa med radio. Vill ha den i köket, så kanske jag blir lite piggare och gladare under den här mörka årstiden?

2. Kroppspanik av Julia Skott. Den har ju recenserats tokbra av Fiktiviteter och Dark Places för att nämna några.

3. Friska djur! För bara någon vecka sedan skrev jag att jag var tacksam för att mina djur var friska. Sedan bara: Bam! Jag och hästen gick omkull och hon sprang hem och fick några sår på benet på vägen. Det är på bättringsvägen visserligen. Och så blev ena katten blev biten över ryggen och får gå inne med tratt. När han får gå ut igen i helgen (om stygntagningen av matteveterinären går bra) kommer han bli väldigt kall om sitt rakade ryggslut… Så jag önskar mig ett kattrumptäcke också. 🙂

Annons

3 reaktioner till “Tematrio: Önskeklappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s