Vilka bra tips jag fick!

Idag har jag använt alla tips jag fick i utlottningen av Hjärnspöken!

Bakgrund: Det är förmiddag, jag har semester och är godissugen.

Jag avleder mig själv (Helenas tips) genom att ta en cykeltur.

Jag bestämmer att det är snällt mot mig själv (P:s tips) att motionera (det blev 14 kilometer) innan jag är ytterligare snäll mot mig själv genom att läsa en bok i soffan/på altanen.

Innan jag ger mig av laddar jag ner en app, Runkeeper, där jag kan se skillnaden (Malins tips) i mitt cyklande framöver.

Det är visserligen sällan jag cyklar för cyklandes skull, jag cyklar nästan bara till stallet. Men Runkeeper kan man använda till att springa, gå, skida, simma och sådant också. Tråkigt nog inte till ridning! Jag drog med mig mannen på cykeltur också. Med Runkeeper (och säkert alla andra liknande appar) kan man även berätta för andra (Malin igen) om vad man håller på med. Att man är en sådan som cyklar/springer/skidar/simmar.

En trevlig dag så här långt helt enkelt. Och nu har jag både Tillbaka till henne av Sara Lövestam och Som vi älskade varandra av Anders Paulrud på gång. Och så Kampen om järntronen så klart…

Annons

2 reaktioner till “Vilka bra tips jag fick!

  1. Grattis till Helena! 🙂 Och härligt att tipsen kom till användning. 😀
    Kul att du precis skrev om ”Det bästa av allt”, klurar på en bokbeställning, och den var med på kanske listan. Blev än mer nyfiken på den nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s