30 Days of Books – Dag 4, favvo ur favvoserie

Day 4 – Favourite book of you favourite series

Det får nog bli En ovanligt torr sommar av Peter Robinson. Det var den första deckaren om Alan Banks jag läste, och jag tycker fortfarande den har allt. Nutid blandas med dåtid på ett bra sätt, handlingen är engagerande och persongalleriet sympatiskt.

En annan favorit är Huset vid havets slut av Elly Griffiths, den tredje boken om Ruth Galloway. Där blandas också nutid och dåtid. Och Den skrattande polisen ur Martin Beck-serien av Maj Sjöwall och Per Wahlöö.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s