Vem ska efterträda Ove, Hazel och Augustus?!

Jag har ju vunnit en massa fina böcker i olika tävlingar under vintern, som jag borde läsa. Eller så borde jag läsa något från min Boktolva, eller så borde jag läsa en klassiker eller kanske till och med en Austen så jag kan vara med hos Fiktiviteter och säga något vettigt när det blir Austen-dag. Och Austen är ju klassiker så det stänker om det. Eller så borde jag läsa något osvenskt, oamerikanskt och obrittiskt.

Borden, borden…

Min eviga käpphäst är ju läsglädjen, men nu har jag haft ett överflöd av läsglädje i några veckor så nu känner jag att det kan vara dags för något som är lite mer att bita i, lite utmaning.

Lady Susan av Jane Austen kanske det får bli!

Annons

5 reaktioner till “Vem ska efterträda Ove, Hazel och Augustus?!

  1. Varken Ove eller Hazel eller Augustus är lätta att följa efter. Austen blir säkert fin, eller en novell?

  2. Jag håller helt med dig ang läsglädjen, men ibland kan den ju se ut på olika sätt. För mig kan det vara läsglädje att klara av något jag inte trodde jag skulle klara, som någon tung klassiker eller en lite svårare bok på tyska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s