Sarahs Nyckel!

Jag tror det knappt själv, men jag har vunnit en till bok! Feelgoodbibliotekarien hade utlottning när bloggen fyllde fem år och jag vann Sarahs Nyckel! Hurra!

Såhär beskrivs den av förlaget Bazaar:

Paris 1943. Tioåriga Sarah gömmer sin yngre bror i garderoben strax innan familjen arresteras franska polisen i den beryktade räden mot judiska familjer. Med nyckeln i fickan går timmarna är borta från huset över till dagar. 6o år senare trillar journalisten Julia Jarmond över Sarahs familjehistoria, och under sina efterforskningar märker hon att deras liv är sammanlänkade på mest tragiska vis.

Låter hemsk, bra, intressant och spännande. Perfekt!

Tack igen Feelgoodbibliotekarien och grattis igen på femårsdagen! Jag får väl sluta ha tur i spel nu, så att jag inte får otur i kärlek…

Annons

3 reaktioner till “Sarahs Nyckel!

  1. Grattis! Faktiskt är det så att Sarahs nyckel är en av mina all time-favoriter! Jag blev starkt berörd av boken och kan fortfarande, trots att det gått flera år sen jag läste den, minnas och tänka på vissa scener. Jag har inte vågat se filmen för jag är rädd att bli besviken. Boken är sååå bra! Skynda och läs! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s