Ex Libris – Hurra!

Tjusigt värre, va?!

20130123-100606.jpg

Ska försöka ordna en bättre bild senare, och en bild på själva mojängen.

Jag ser så mycket fram emot att märka mina böcker nu! Ska nörda loss riktigt…

Det får bli en samtidig rensning av bokhyllan, om jag inte tycker att boken förtjänar (i brist på bättre ord) att märkas får den flytta till biblioteket på jobbet, välgörenhet eller någon annan som vill ha den.

Stämpeln (en vitpräglingsstämpel tror jag det kallas på fackspråk) kostade lite över 1000 pix på Stämpelbutiken och levererades på en vecka. Man kan få den med en symbol i mitten också, antingen välja någon standardsymbol (typ en uppslagen bok, eller ens stjärntecken), men jag tyckte det kändes bra med mina initialer.

Annons

15 reaktioner till “Ex Libris – Hurra!

  1. Väldigt vackert faktiskt. Skulle nog kunna bli en bra present till en jubilar senare i vår, kommer jag att tänka. Själv har jag tänkt låta göra gummerade pappersetiketter av snyggare modell med et Ex Libris som jag själv ritat. Ditt var dock snäppet tjusigare!

  2. OK, då är det bestämt. Jag ska också ha en, snart 🙂 Den var ju jättefin och jag tycker det är perfekt med bara initialer i mitten, det kan nog bli lite plottrigt om man har mer.

  3. Det är väl bara att erkänna. Jag är djupt avundsjuk! Vi har pratat om det hur länge som helst men inte kunnat enas om hur den ska se ut. Eller snarare, vi har inte haft några bra idéer. Nu ska jag visa den här bilden för min make;-)

  4. Snygg! Prägla inte för många på samma gång bara, 😉 kan säkert tänkas att bli någon präglingsförslitningsöveransträngningsskada #bokhanteringsarbetsmiljöreglerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s