Tematrio: Litterära klappar

I veckans tematrio hos Lyran ska vi berätta om tre böcker vi fått eller givit bort i jul. Jag fick faktiskt inga böcker i jul! Bu-hu. Min man tycker det är svårt att hänga med i vad jag vill läsa och inte, vad jag köpt själv och inte. Och det kan jag förstå… Men med lite ”fusk” ska väl min tematrio gå ihop idag med!

Jag gav min man Ved – Allt om huggning, stapling och torkning – och vedeldningens själ av Lars Mytting. Min man är passionerad vedeldare så jag tyckte det passade bra! Den togs emot med glädje.

Man kan väl säga att jag fick en tidig julklapp av tomten Norstedts; ett recensionsexemplar av serieromanen Män som hatar kvinnor av Denise Mina, Leonardo Manco och Andrea Mutti.

Snart ska jag åka och hälsa på min faster och jag tänkte ge henne Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken av Jonas Gardell. Hon gillar Gardell och jag tror inte hon läst denna ännu. Men det borde hon – det borde alla!

Annons

10 reaktioner till “Tematrio: Litterära klappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s