Böcker i kuvert!

Igår (lämpligt nog på min födelsedag) fick jag min vinst från Marcusbiblioteket.

Det är kort med koder till E-böcker från Dito. Jag var sååå *visar minimal luftspalt mellan tumme och pekfinger* nära att köpa en läsplatta igår, men avstod sedan. Har en iPad som funkar bra för läsning och jag gillar ju att äga pappersböcker. Fast nu vacklar jag igen… Kanske blir en bokplatta ändå…
Ser mycket fram emot Grand final, är nyfiken på 50 nyanser och lätt skeptisk till Eldvittnet, men den kommer jag säkert att fastna i. Kul blandning av böcker! Om inte annat kan jag läsa dem när vi åker till varma landet en vecka i januari – smart att slippa packa ner en massa tunga böcker – oavsett om det blir läsning på iPad eller Letto.

eboksvinst

Annons

8 reaktioner till “Böcker i kuvert!

  1. Grattis såhär i efterhand – både till födelsedag och vinst. Grand final är en höjdare enligt mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s