Följer du någon utländsk blogg?

Det undrar Annika i veckans bokbloggsjerka.

Jag följer faktiskt bara en, The Broke and the Bookish. Den är både snygg och rolig att läsa. Ibland hakar jag på deras Top Ten Tuesday också. Jag har funderat på att skriva de inläggen på engelska (så de andra top-tenarna kan läsa och förstå, tror många av dem inte förstår svenska, men jag vet inte, bloggen har en blogspot.se-adress…) men inte kommit riktigt dithän ännu. Är lite rädd att det skulle verka lite pretto också?! Får se hur jag gör framöver…

Ska blir roligt att genom jerkan få tips om fler utländska (bok)bloggar!

Jag vet att några bokbloggar jag läser är finska eller finlandssvenska, men ”utländsk” tolkar jag som skriven på annat språk än svenska.

Annons

6 reaktioner till “Följer du någon utländsk blogg?

  1. Jag bestämde mig också för att utländsk betyder att den inte är skriven på svenska. Tror det är tre finlandssvenska bloggar jag följer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s