Tematrio: Önskelistan

I veckans tematrio vill Lyran att vi ska lista tre böcker vi önskar oss i julklapp!

Lätt! Jag har en lista i min ifån över böcker jag önskar mig/vill köpa/ska leta efter. Tre av dessa är:

Cornelia Read – A field of darkness (som jag hittade hos Dark Places) Detta ska vara en deckare med mycket humor och första delen i en serie. Läs Dark places förnämliga recension i länken ovan!

Sophie Divry – Kod 400 (recenserats av bland annat Lyran och Spetsig) Boken handlar om en bibliotekarie som hittar en läsare som blivit blir inlåst över natten i ett bibliotek och klagar över Deweys klassifikationssystem… Den låter speciell och rolig, läs mer på förlaget.

Rachel Cohn, David Levithan – Nick and Norahs infinite playlist (som bland annat enligt O har bloggat om). Det är en ungdomsbok om Nick och Norah som träffas och kommer överens om att de ska låtsas vara tillsammans av någon anledning. Vartannat kapitel är hans och vartannat hennes röst. Den ska tydligen utspela sig i New York och det är ju aldrig fel!

Jag vet att jag inte kommer få några böcker i julklapp, så jag funderar på att beställa dem åt mig själv! Att vara sin egen lyckas smed och allt det där.

Annons

13 reaktioner till “Tematrio: Önskelistan

  1. Trots min enorma hög med olästa så vet jag att jag kommer få böcker 🙂 Sen skickade jag iväg en stor julbeställning åt mig själv 🙂

  2. Det kanske är det man ska göra – önska sig populära böcker som man inte får ha hemma så länge för att andra människor går in och reserverar dem och så hinner man inte läsa ut dem! Detta kan eventuellt ha hänt när jag lånat ”Infinite playlist” och jag kan eventuellt vara lite bitter över detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s