Bokrea: Bonanza!

En bokhandel nära jobbet hade rea så jag tog mig en liten lunchpromenad dit. 30 % på alla böcker – trevligt så här innan jul! Nu planerar jag inte att köpa några böcker i julklapp, men ändå. Jag kan ju köpa till mig själv…

Här är dagens skörd

bokrea bonanza

Ann Rosman har jag inte hört så mycket om, men varit nyfiken på. Klas Östergrens Gangsters har jag ju egentligen, men den är AWOL (absent without leave, i detta fall utlånad och ej tillbakalämnad). Gentlemen fanns också i samma snygga upplaga och jag funderade på att ersätta min fula utgåva, men hejdade mig. JD Salinger har jag bara läst Räddaren i nöden av, men Franny och Zooey verkar ju också betraktas som en klassiker. Margaret Atwood har jag varit nyfiken på ett tag, vet att både Bokmoster och Fiktiviteter gillar. Elly Griffiths har jag också hört en massa gott om. Till sist hittade jag en Tibet-guide för 25 pix, så den fick också följa med hem. Den är från 2008 men för 25 kronor är jag inte så knusslig. Det lär ändå ta några år innan jag har möjlighet att resa tillbaka dit!

Annons

2 reaktioner till “Bokrea: Bonanza!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s