Bokstavsutmaning: V

Malin återinför sin A-Ö utmaning, just som jag börjat med att tipsa om författare från A till Ö. Kul! Great minds think alike, kanske.

Malin går dock steget längre än jag och vill att vi ska presentera en författare, en bok och en karaktär på varje bokstav. Jag tänkte ju bara slänga iväg lite tips nu och då. Mina läsare får lov att hantera båda grejerna.

Dagens bokstav är V. Mina val:

Författare på V: Carl Johan Vallgren. Jag har fortfarande inte läst något av honom, men Den vidunderliga kärlekens historia står på min lista. Flera säkra källor säger att den är fantastisk.

Bok på V: Vince & Joy av Lisa Jewell. Jag har läst en massa böcker av Lisa Jewell och gillar henne mycket. Vince & Joy är en mysig bok om en tonårsförälskelse som flammar upp igen.

Karaktär på V: Voldemort! Ondskan själv från Harry Potter-böckerna. Jag är inte mycket för fantasy-genren men Harry Potter gillar jag. Och nu ska jag göra något jag kanske ångrar: bjussa på en bild. Nedan ser ni Hanna Potter, ett resultat av maskeradtemat film som vi hade på jobbets vårfest förra våren. Håll till godo!

Tack till fotografen Linnea för bilden.

Annons

4 reaktioner till “Bokstavsutmaning: V

  1. Vad komiskt. 🙂 Det var nog meningen helt enkelt att vi skulle köra abc nu.

    Vallgren har jag ofta tänkt läsa, men det har liksom aldrig blivit av. Kanske borde sätta upp honom på min Boktolva för 2013? Som en sporre.

    Men gud vad kul att klä ut sig som Potter. Hanna Potter hade nog funkat fint i böckerna.

    1. Ja, boktolvan låter som en bra grej, ska köra den under 2013!
      Det var ganska lätt för mig att ”bli” Harry Potter iom att jag redan har kort mörkt hår. Ett par runda brillor med tejp, en Harry Potter-tisha, sjal och en trollstav från Buttericks och vips! Hanna Potter has joined the party 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s