Frestad av Fox

Jag tänkte ju verkligen hålla mig till min självpåtagna utmaning och bara läsa Austen-relaterat under november. Men så landade den här lilla gynnaren i brevlådan.

Ett recensionsexemplar från Ponto Pocket, tackartackar!  Men jag får väl skärpa till mig och hålla ögat på bollen (Austen) helt enkelt. Det spelar väl ingen roll för världen vad jag läser, men det är en bra övning för mig. Impulsiv är mitt mellannamn (Austen-månaden kom till på impuls) men man måste ju kunna hålla sig till sin plan, när man nu skaffar sig en.

Men Sömngångaren av Essie Fox verkar väldigt bra: ”…en berättelse om förlorad kärlek, mord och galenskap. Den utspelar sig på Londons teaterscener, bland 1880-talets begåvade konstnärer och i Herefordshires öde skogar och herrgårdar” Det låter ju nästan som Austen till och med. Minus mord, galenskap, teaterscener och konstnärer då.

Men nu läser jag Jane Austens Förnuft och känsla. Och Emma Tennants Pemberley, en av spin-offerna på Stolthet och fördom.

Annons

2 reaktioner till “Frestad av Fox

  1. Vad fint du har det här! Men jag måste säga att jag gillade ditt bloggnamn BokenHanna (tänker på Booten Anna) jättemycket så det är bra att du behöll det också. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s