Jag läser helt oplanerat

Så lyder mitt svar på veckans bokbloggsjerka hos Annika.

När jag ger mig på att planera går det bara åt pipan. Jag blir aldrig sugen på att läsa de böcker som ligger på sängbordet och jag kan säga redan nu att jag kommer misslyckas kapitalt med utmaningen boktolvan, till exempel. För mig funkar det bäst att läsa precis vad jag känner för och inte försöka styra läsningen det minsta, precis såsom jag läste innan jag började blogga om det! 🙂

Annons

En reaktion till “Jag läser helt oplanerat

  1. Jag läser mer än innan jag började blogga. Planerar utmaningar och liknande, bland kan det vara lite jobbigt men oftast kul för det är så jag upptäcker nya författare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s