Marian Keyes – Anybody Out There? (minirecension)

Marian Keyes är ännu en av mina favoriter, och det här är en av mina favoriter bland hennes böcker. Här får Walsh-systern Anna lite mer substans och vi får en inblick i hennes liv, på världens bästa jobb i New York, och med kärleken Aidan. Det visar sig att Anna är en rapp och smart tjej och det där flummeriet hon höll på med i tidigare böcker bara var en fas.

Varför hon är så ledsen tänker jag inte avslöja, det skulle förta lite av läsupplevelsen (även om många säkert räknar ut det snabbt). Men läs den, den har den typiska Keyes-blandningen av humor och mörker!

Annons

4 reaktioner till “Marian Keyes – Anybody Out There? (minirecension)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s