Bokbloggsjerka i midsommartid

I midsommarjerkan frågar Annika: Hur länge väntar du innan du påbörjar en ny bok?

Det beror alldeles på. Om det är en serie tar jag ofta upp nästa bok precis efter, som om jag bara vände blad.
Om det är en fristående bok, och om den varit stark och/eller speciell, så behöver jag ibland lite ställtid. Då läser jag kanske en tidning istället och påbörjar nästa bok nästa dag istället. Ytterst sällan dröjer det längre än så.

Annons

9 reaktioner till “Bokbloggsjerka i midsommartid

  1. Jag läser en bok och gången, men normalt utan några längre uppehåll mellan böckerna. Just nu är jag sjuk i utmattningsdepression och då går läsandet trögt, varje bok tar längre tid att läsa och det blir längre uppehåll mellan böckerna.

    1. Jag är ingen vidare slalomläsare heller. Ibland blir jag stressad när det tar ”för lång” tid att läsa ut en bok, men varför stressa?! Jag läser ju för upplevelsen, inte för mängden… Bra att du tar dig tid, hoppas läsningen är en del i ditt välbefinnande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s