Bokrea? Jovars

20140302-083041.jpg

Bokrean är här! Jag kände mig inte så peppad inför årets rea faktiskt. Ganska många av förra årets fynd värmer mina hyllor fortfarande, olästa… Hade jag varit hemma och inte på kanarieö när den drog igång hade jag väl säkert hängt på låset på Akademibokhandeln i Sollentuna… Nu gick jag dit i fredags istället och ovan syns min skörd från det ganska magra utbudet. Jag höll även på att köpa Bea Uusmas Expeditionen, men jag kanske köper den vid nästa besök istället…

Bokrean är i alla fall temat för veckans jerka. Annika frågar: Har du gjort några fynd på bokrean i år? Om ja, vilken bok är du särskilt sugen på att läsa? Om nej, vad fällde avgörandet för att du bestämde dig för att avstå?

Bokhora har också bokrean som tema för sin fredagsfråga och frågar vad vi har handlat.

Fynd vet jag inte om jag tycker att dessa är, för 69 kr även om de är inbundna. Murakamis bok köpte jag för att jag har honom på min boktolva, och Efter Mörkrets Inbrott är tunnare än Norwegian Wood som jag redan har hemma, och kanske därmed ökar mina chanser att läsa honom. Mördaren i Folkhemmet har jag tittat på flera gånger och den är jag mycket sugen på! Det är ett autentiskt fall vad jag förstår, och var tydligen uppe på Veckans Brott härom veckan.

Annons

5 reaktioner till “Bokrea? Jovars

  1. Båda dessa var det nära att jag köpte. Ska försöka låta bli nu med, när jag då fått veta att det är ett autentiskt fall 🙂

  2. Inbundna böcker köper jag nästan bara om de är rabatterade. Blir så hiskeligt dyrt annars med bokinköpen. Loppisar kan vara bra för att fynda inbundet annars 🙂

  3. Ingen idé att köpa böcker om man inte är intresserad utav dem! Jag hade köpstopp för böcker i februari… MEN det gick ju inte så bra, haha. När jag kom på att det är bokrea i februari sa jag att jag bara får köpa böcker jag faktiskt tänkt att köpa… och det blev kanske 3 böcker som slank ner som jag inte just tänkt att köpa, men velat läsa i alla fall! Köpstopp resten av året nu då… kaaaanske… ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s