Tillkännagivande: ingen paus, dock urglesning

I drygt ett år nu har jag bloggat om böcker och läsande. Det är roligt och givande och i början skrev jag flera inlägg varje dag. Nu skriver jag stadigt ett inlägg om dagen men nu i höstmörkret börjar jag känna att inspirationen tryter.

Så jag slår av lite på takten, men försvinner inte. Ha det gott i höstmörkret!

Annons

5 reaktioner till “Tillkännagivande: ingen paus, dock urglesning

  1. Åh, samma här. November och mörker och kyla och bara trist, då tryter definitivt inspirationen. Jag lade ner mitt löfte om att blogga varje dag och efter det kändes bloggandet plötsligt mycket roligare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s