Bokbloggsjerka om bokdrömmar

Denna vecka frågar Annika: Vad önskar du dig mest av allt just nu som är relaterat till böckernas värld?

Jag önskar mig en riktigt lång och härlig bilsemester, gärna i solen! I vintras var jag och maken på Gran Canaria en vecka, och jag läste en bok om dagen. Härligt! Det önskar jag mig igen, helst genast!

Update: Solsemester menade jag, slant på tangenten och blev felaktigt autocorrectad!

Annons

19 reaktioner till “Bokbloggsjerka om bokdrömmar

  1. Bilsemester är helt okej, bara pauserna är långa. Jag tycker tåg är bäst, där kan man läsa massor! Och så ska ju partnern ha tillräckligt att göra så hen lämnar en ifred att läsa en bok om dagen… 🙂

  2. Semester är bästa lästiden! När jag var med Ungarna i Amsterdam blev det inte riktigt en bok om dagen, men fyra stycken på en vecka hann jag i alla fall med, så härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s