Vad är dikt och vad är verklighet? Ibland blir jag förvirrad.

Huvaligen. Ibland är det läskigt hur nära litteratur och fiktion ligger verkligheten. I böckerna Helgonet och Gideons ring av Carin Gerhardsen så utreder polisen en våldtäktsring. Ett gäng män som gillar att våldta och en man som ordnar allt.

Och på nyheterna hör jag om att huvudförhandling just har börjat i Stocholms tingsrätt, där en man har åtalats för grovt koppleri och vad mer nu åtalet gällde. Han har enligt åtalet ordnat gangbangs där kvinnor blivit våldtagna av flera män samtidigt. Sedan vet jag inte om det var i samma mål som flickorna/kvinnorna tvingats bära ögonbindel för att de inte skulle veta och kunna avslöja (den förmodat prominenta) identiteten på männen som utsatte dem för övergreppen.

Jag vet knappt vad som är dikt och verklighet längre… Jag blandar ihop det lite då det i litteraturens våldtäktsring ingår flera män med fina titlar såsom ”kommunalrådet” etc.

Usch och fy och har verkligen inte det här skitsamhället kommit längre?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s